Alla praktikplatser ligger i Málaga-regionen och utgörs av ett flertal ämnesområden. Nedan följer tre exempelområden:

Vi ses väl i Málaga i höst?

architectural-design-architecture-building-274411.jpg

#DETHÄNDERIMALAGA
#TURISM

#DETHÄNDERIMALAGA
- Turism

För dig som är intresserad av turismsektorn så erbjuder Málaga ett stort djup. Med en historia som sträcker sig tillbaka mer än 2800 år erbjuds en stor bredd i dess utbud. Här hittar du spår från Fenicien, såväl som antikens Grekland och Romarriket. Detta på grund av det strategiska läge som hamnen åtnjuter. Turismen bygger således på antik historia som detta, givetvis kombinerat med den mer kontemporära historiska utveckling som staden har genomgått. Málaga förenar det bästa storstadens trendiga aspekter, kulturella arv med de avkopplande faktorerna från strand och natur.

15342844798_754d80a547_o (1).jpeg

#DETHÄNDERIMALAGA
#KONST & #KULTUR

#DETHÄNDERIMALAGA
- konst & Kultur

För dig som har ett stort kulturintresse bjuder Málaga in till en resa i flera tecken. Detta är staden som konstnären Picasso föddes i, vilket staden har tagit till fasta på i form av ett museum med hans verk såväl som en utställning av huset där han växte upp. Därtill erbjuds en rad andra intressanta museum i staden; allt i från museum med kontemporär och allmän spansk konst, till vinmuseum. Málaga bjuder även in till en miljö av sydspanska och andalusiska festligheter med en rik gastronomisk medelhavskultur, karakteriserad av tapas säregna slag.

1.png

#DETHÄNDERIMALAGA
#NÄRINGSLIV & #INDUSTRI

#DETHÄNDERIMALAGA
- NÄRINGSLIV & industri

Är du intresserad av ett arbete inom industri- eller näringssektorn? Málaga är en av de viktigaste handelsplatserna i Spanien i allmänhet, och i den Andalusiska regionen i synnerhet. Stadens största kommersiella komplexet går under namnet Parque Tecnológico de Andalucía - PTA (Andalusiens teknologiska park) och är en sammansättning av mer än 600 företag och kring 17000 anställda. Denna handelsplats är Europeiskt framstående sedan 1995 och bedriver företagande i en rad olika fält. Bland dessa återfinns; systemvetenskap, telekommunikation, forskning och utveckling tillsammans ingenjörer, konsultbolag och företag inom ekonomi.

Det blev nyligen fastställt att Málaga ska bli den nationella huvudstaden för den nya teknologin 5G, vilket ytterligare befäster Málaga som ett viktigt teknologiskt nav.