En skrivarkurs för dig som har kommit en bit på väg med ditt manus eller har ett färdigt råmanus att bearbeta.


Manusbearbetning i BArcelona

Med författaren Erik Grundström, i samarbete med Skrivarakademin i Stockholm.

Manusbearbetning

Skriver du på en roman, en novell eller en diktsamling? Kursen vänder sig till dig som vill komma djupare och vidare i din text. Vare sig du har en del kvar eller sitter med ett färdigt råmanus.  

Upplägg och innehåll: Vi håller kursen hos Internationella Skolorna centralt i Barcelona, på Vía Laietana 45. Varje förmiddag (10.00-13.00) träffas vi och håller samtal och workshops runt utdrag ur era texter samt föreläsningar som är relevanta för just den aktuella texten. Förutom detta så kommer jag att ha enskilda samtal utifrån hela era manus. Inriktningen på dessa samtal blir: Vad behövs för att detta manus ska ha en chans att bli utgivet?

Vi kommer även att träffas vissa eftermiddagar/kvällar (16.00-18.00/19.00-21.00). Vad vi gör då? Det kan tex vara museibesök, de klassiska barerna eller sådana som ligger utanför turiststråken. Kanske besöker vi udda eller sevärda platser, Boquerian, eller går ner till Barceloneta och äter tapas… Kanske letar vi helt enkelt reda på ett trevligt café i närheten av skolan och samtalar om litteraturen och skrivandets vedermödor. Eller om ni vill ha egen tid. Vi bestämmer gemensamt inom gruppen vad vi väljer av allt detta.

FRÅGOR/ANMÄLAN:

erik.grundstroem@gmail.com

“Jag är författare och har publicerat fyra romaner, en novellsamling och en scenpjäs. Hösten 2019 kommer min femte roman ut. Sedan 1994 har jag arbetat med andras texter. Jag var under åren 2003 till 2010 konstnärlig ledare för Skrivarakademin i Stockholm och under året 2011-2012 var jag vice ordförande för Sveriges författarförbund. Jag har även under ett par år drivit eget förlag, som jag på grund av arbetsmängd tvingades upphöra med. - Erik Grundström

Kursdatum

3-7 juni 2019_____

Max antal deltagare: 5; minimum: 3.

Kursdatum: 3-7/6

Pris: 5.400 kr (inkl moms). Resa och uppehälle står du som deltagare för.

Kursanmälan med arbetsprov till: erik.grundstrom@folkuniversitetet.se

Kursledare: Erik Grundström

KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION

Namn *
Namn
Hur hittade du oss?