En kurs som riktar sig till dig som vill lära dig skrivandets hantverk och drömmer om att skriva en egen roman, eller använda dina kunskaper till att skriva berättelser eller för din blogg


FÖRFATTARSKOLAN - SKRIVARKURSER I BARCELONA

Med författaren Erik Grundström

 

FÖRFATTARENS HANTVERK: TERMINSKURS

Kursen riktar sig till dig som vill lära dig skrivandets hantverk. Du kanske drömmer om att skriva en roman, eller använda dina kunskaper till att skriva berättelser eller för din blogg. I upplägget kommer jag att ta hänsyn till era behov och önskemål så att ni ska få ut så mycket som möjligt av kursen. 

Upplägg: 4 träffar i Barcelona samt uppgifter och feedback däremellan. Preliminärt  torsdagar 19.00-22.00;  27/2, 27/3, 24/4, 22/5
Pris fullbetalande: 390 euro/3.300 kronor,  Studenter och pensionärer: 290 euro/2.450 kronor 

Kursdatum

_____

Namn *
Namn
Hur hittade du oss?
Jag är författare och har publicerat fyra romaner, en novellsamling och en scenpjäs. Sedan 1994 har jag arbetat med andras texter. Jag var under åren 2003 till 2010 konstnärlig ledare för Skrivarakademin i Stockholm och under året 2011-2012 var jag vice ordförande för Sveriges författarförbund. Och från och med denna höst har jag tillsammans med Johan Björkstedt startat Sadura förlag och de svenska debutanterna där har jag handplockat bland tidigare elever.
Från och med våren 2014 kommer jag att i samarbete med Internationella skolorna i Barcelona att hålla skrivarkurser i Barcelona. Det är alla nivåer. Grundkurser i skrivandets hantverk, att resa och skriva, författarskolor, manuskurser. Jag kommer även att starta en terminskurs för dig som är bosatt i Barcelona.
— Erik Grundström

FRÅGOR/ANMÄLAN: 

erik.grundstroem@gmail.com